Voor patiënten

Wat doet MDC-Amstelland?

Het MDCA verricht medische bepalingen (onderzoeken) bij patiënten, topsporters en medewerkers, zodat de verwijzer snel een diagnose kan stellen over uw gezondheid. Denk hierbij aan bloedafname, onderzoek van verschillende lichaamsmaterialen en onderzoeken naar het functioneren van de longen, het hart en wat de gevolgen van diabetes op het oog zijn.  Klik hier voor meer informatie over onze onderzoeken.

Afspraak maken

Met het aanvraagformulier dat u heeft mee gekregen, kunt u zonder afspraak naar een van de servicepunten gaan om bloed te laten afnemen of om ander lichaamsmateriaal in te leveren. Voor functieonderzoeken en een aantal andere onderzoeken dient u online of telefonisch een afspraak te maken. 
Afspraak maken

Waarom MDC-Amstelland?

Kwaliteit en veiligheid

Het laboratorium van het MDCA is CCKL geaccrediteerd. Hierdoor zijn wij in staat om de kwaliteit van de medische diagnostiek te waarborgen in combinatie met een persoonlijke benadering van een ieder. 
Lees meer >

Patiëntentevredenheid

Op de vraag over de mate van tevredenheid over de bejegening en de professionaliteit van de medewerkers werd in zeer hoge mate een positieve beoordeling gegeven. Gemiddeld geven onze klanten ons daarvoor het cijfer 8,6! Dat is een groot compliment waard!