Over MDC Amstelland

More Than a Number

Medisch Diagnostisch Centrum Amstelland (MDCA) verricht onderzoek van het bloed en andere lichaamsmaterialen. Daarnaast biedt het MDCA functieonderzoeken aan zoals (Holter-) ECG (hartfilmpje), Spirometrie (onderzoek van uw longen), fundusfotografie (onderzoek naar de gevolgen van diabetes op het oog) en 24-uurs bloeddrukmeting.

Wij leveren diagnostiek met een persoonlijke benadering.

Medisch Diagnostisch Centrum Amstelland ondersteunt artsen en verloskundigen in Amstelveen en de regio: van Amsterdam Zuid-Oost tot Aalsmeer, Uithoorn en Mijdrecht. We zorgen voor laboratoriumonderzoeken, nemen bloed af bij trombosepatiënten en voeren onderzoeken uit naar het functioneren van de longen, het hart en de gevolgen van diabetes. Al meer dan 50 jaar doen wij dit voor u en al net zo lang kent u ons en onze servicepunten én de vertrouwde afnamemedewerkers. En bijna net zo lang zorgen we voor snelle en betrouwbare laboratoriumonderzoeken in het ziekenhuis Amstelland.

Met veel servicepunten is er altijd een bloedafnamepunt bij u in de buurt. En mocht u slecht ter been zijn of door ziekte aan huis gekluisterd? Dan kan uw huisarts er voor zorgen dat wij bij u thuis komen prikken.